Ik wilde de keuken van mijn restaurant graag weer een keer helemaal gereinigd hebben. Ik ging daarom op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht en een aantal websites met elkaar had vergeleken kwam ik uit op de website van clarity-cleaning.nl.

clarity-cleaning.nl

Meer informatie

Op de website van clarity-cleaning.nl is er veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en wat zij de klanten te bieden hebben. De website is erg overzichtelijk en de informatie waar je naar op zoek bent kan je ook erg gemakkelijk vinden. Ze vinden de veiligheid en de milieuvriendelijkheid ook erg belangrijk. Ze gebruiken daarom ook alleen maar milieuvriendelijk producten voor de projecten die zij verrichten. Onder elk kopje staat ook het aantal projecten dat zij op dit gebied hebben gehad vermeld.Nadat ik de informatie op de website had gelezen besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Nadat ze de keuken hadden schoongemaakt zag deze er weer als nieuw uit. Ik ben daarom zelf echt super tevreden met het werk dat zij geleverd hebben en raad het daarom ook aan iedereen aan die hier naar op zoek is.