Ik had gister mijn telefoon laten vallen waardoor mijn scherm was gebarsten. Ik woon in Breda en ik ging daarom op zoek naar een goede telefoon zaak die lage prijzen hanteert in mijn omgeving. Ik had een aantal websites bezocht nadat ik op het internet erg veel zoekresultaten kreeg. Ik kwam nadat ik een tijdje had gezocht uit op de website van iPhone APK.

iPhone APK

Meer informatie op de website

De website van iPhone APK is erg overzichtelijk en je kan de informatie waar je naar op zoek bent erg gemakkelijk op de website vinden. Ze bieden de klanten erg goede service ana en ze hanteren lage prijzen. Je kan als klant gewoon binnen lopen omdat het niet nodig is om een afspraak te maken terwijl dit bij veel telefoonzaken wel het geval is. Ook gebruiken ze voor de reparaties alleen maar 100% originele onderdelen. Dit sprak mij allemaal erg aan waardoor ik een bezoek aan de winkel had gebracht. De medewerker die mij hielp was erg vriendelijk en hij had mijn telefoon erg snel gerepareerd. Ik ben daarom ook erg tevreden over de service en over de prijzen die iPhone APK hanteert. Ik raad het bedrijf daarom ook echt aan iedereen aan die op zoek is naar een goede telefoon zak in de buurt van Breda.