Ik ben sinds een aantal weken de trotse eigenaar van een eigen bedrijf. het leek mij een goed idee om een website te maken voor mijn bedrijf. Het is tegenwoordig erg belangrijk om online makkelijk gevonden te worden door de potentiële klanten. Daarom besloot ik ook om op zoek te gaan naar een bedrijf die goedkope domeinnamen verhuurd. Toen ik hier op het internet naar op zoek ging kreeg ik erg veel zoekresultaten met bedrijven die domeinnamen verhuren. Toen ik een aantal websites had bezocht en met elkaar vergeleken had kwam ik uiteindelijk uit op de website van mijn.host.

mijn.host

Website

Toen ik terecht kwam op mijn.host kwam ik op een erg goede en overzichtelijke website. op de website was super veel informatie te vinden over de producten die het bedrijf aan te bieden heeft. De prijzen die ze hiervoor hanteren vond ik ook super aantrekkelijk in vergelijking met de andere websites die ik had bezocht. Nadat ik een aantal domeinnamen had ingetoetst om te kijken hoe duur deze waren besloot ik om over te gaan tot het huren van een domeinnaam voor mijn website. Mijn website werkt super goed en de prijzen die mijn.host hanteert zijn ook erg laag waardoor het dus erg aantrekkelijk is om hier een domeinnaam te huren. Ook biedt het uitstekende klantenservice aan ze zijn namelijk 7 dagen per week beschikbaar voor vragen en advies. Hierdoor raad ik mijn.host absoluut aan iedereen aan die op zoek is naar een goed bedrijf die goedkope domeinnamen verhuurd.